Meet The Deacon:

Cumpără o sticlă The Deacon din magazinele Mega Image participante, înscrie bonul fiscal pe bethehost.ro și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 150 perechi de ochelari The Deacon!

Perioada campaniei: 20.11.2023 - 10.01.2024

Înscrie-te în concurs

THE WHISKY

Whisky-ul The Deacon este un Blended Scotch premium, făcut din whisky-uri selectate manual, din regiunile istorice ale Scoției, Islay și Speyside. Numele „The Deacon” vine din Scoția, unde înseamnă a fi cel mai bun în ceea ce faci. La fel și distileriile din spatele scotch-ului nostru.

PREMII

150 PERECHI DE OCHELARI THE DEACON

MAGAZIN PARTICIPANT

ÎNREGISTREAZĂ BONUL FISCAL ȘI POȚI FI CÂȘTIGĂTOR

ATAȘEAZĂ O FOTOGRAFIE A BONULUI FISCAL

Atenție! Pentru ca bonul să fie valid, în imagine trebuie să fie vizibile produsul participant în campanie, precum și numărul și data bonului.

Pot fi încărcate imagini în format jpg sau png la maximum 10MB

* Informațiile tale pot fi utilizate de Pernod Ricard Romania S.R.L și puse la dispoziția altor entități din cadrul Grupului Pernod Ricard de către noi pentru a-ți furniza știri și informații promoționale cu privire la THE DEACON. Poți să îți exerciți în orice moment dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricție, portabilitate, opoziție și să vă retrageți consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului tău de dinainte de retragere, contactându-ne la suportgdprro@pernod-ricard.com sau în scris în atenția brand manager THE DEACON, PERNOD RICARD ROMANIA S.R.L., cu sediul în București, Bulevardul Corneliu Coposu 6-8, sector 3, cod poștal 030167. În plus, ai dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Sediu: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București, România, telefon: +40.318.059.211 /+40.318.059.212, fax: +40.318.059.602, https://www.dataprotection.ro/?page=contact. Pe website-ul Autorității vei găsi atât procedura de soluționare a plângerilor cetățenilor, cât și modelele de plângeri la adresa: https://www.dataprotection.ro/?page=Modele_de_plangere. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica noastră privind Confidențialitatea Online. Te poți dezabona oricând și îți poți exercita dreptul de acces, rectificare, ștergere sau obiecție. Mai multe informații despre acest subiect găsești în Politica de confidențialitate.