MIXEAZĂ FAVORITUL TĂU FESTIV!

Prepară-ți cocktailurile preferate și intră în concurs!

Dă cheers cu prietenii și experimentează împreună cu ei băuturi preparate chiar de tine, fie că sunt cocktailuri hot și delicioase cu Beefeater sau chiar Ballantine`s 7 Old Fashioned. Inspiră-te din rețetele noastre și salvează-ți listele de cumpărături!

Cumpără orice produs participant în perioada 20 septembrie 2022 – 15 ianuarie 2023, înscrie datele bonului fiscal și poți câștiga unul dintre premiile puse în joc!

Consultă aici lista produselor participante și regulamentul campaniei!

Descoperă PREMIILE PUSE ÎN JOC

Experimentează cocktailuri hot și delicioase cu Beefeater, urmând rețetele de mai jos!

Premiul conține:

1 sticlă Beefeater 24

1 sticlă Beefeater Pink Strawberry.

1 sticlă Beefeater Blood Orange

1 sticlă Lillet Blanc

1 sticlă Lillet Rose

1 fierbător branded Beefeater, folosit pentru infuzarea apei tonice cu mirodenii și pentru menținerea acesteia pentru o perioadă mai îndelungată de timp la o temperatură ridicată.

6 căni Beefeater, prevăzute cu capac de cauciuc pentru menținerea lichidului cald pentru o perioadă îndelungată.

1 Broșură cu rețete și indicații pentru folosirea ingredientelor din pachet.

Prepară-ți propriile cocktailuri hot cu Beefeater Gin, urmând rețetele de mai jos!

HOT Beefeater 24 G&T

Beefeater 24
40 ml
Apă tonică infuzată
250 ml
Baton scorțișoară
1 buc
Felie de portocală
1 buc

Se toarnă o porție de Beefeater 24 în cană peste care se completeză cu apă tonică infuzată. Se omogenizează și se decorează cu o felie de portocală și un baton de scorțișoară. Apoi se savurează cu responsabilitate.

Beefeater Pink is HOT

Beefeater Pink Strawberry
40 ml
Lillet Rose
30 ml
Apă tonică infuzată
250 ml
Tulpină de mentă
1 buc
Felie de lime
1 buc

Se toarnă o porție de Beefeater Pink Strawberry alături de Lillet Rose în cană peste care se completeză cu apă tonică infuzată. Se omogenizează și se decorează cu o felie de lime și o tulpină de mentă. Apoi se savurează cu responsabilitate.

Beefeater Orange Pie

Beefeater Blood Orange
40 ml
Lillet Blanc
30 ml
Apă tonică infuzată
250 ml
Baton de scorțișoară
1 buc
Felie de portocală
1 buc

Se toarnă o porție de Beefeater Blood Orange alături de Lillet Blanc în cană peste care se completeză cu apă tonică infuzată. Se omogenizează și se decorează cu o felie de portocală și un baton de scorțișoară. Apoi se savurează cu responsabilitate.

Apă tonică infuzată 1,5 L

Apă tonică
1,5 L
Ghimbir
30 g
Miere
40 g
Baton de scorțișoară
5 buc
Felii de portocală
6 buc

Se pune în fierbător apa tonică împreună cu restul ingredientelor. Se încălzește la 90 de grade Celsius, apoi se lasă la infuzat circa 30 de min după care este perfectă de folosit.

Beefeater 24

Beefeater 24 este un London Dry Gin a cărui rețetă îi aparține master distiler-ului Desmond Payne. Lansat în 2008, este primul gin care are în compoziție ceai verde. Rețeta conține: ienupăr, coajă de portocală amară, coajă de lămâie, rădăcină de angelica, semințe de angelica, coriandru, rădăcină de orris, licorice, migdale, coajă de grapefruit, ceai verde chinezesc și ceai verde japonez Sencha.

Beefeater Pink Strawberry

Beefeater Pink Strawberry are la bază Beefeater Dry Gin infuzat cu căpșune. Pe lângă aroma puternică de căpșune proaspete se regăsesc și notele specifice ginului de ienupăr, angelica și coriandru. Este amestecul perfect pentru o băutură caldă delicioasă.

Beefeater Blood Orange

Beefeater Blood Orange are la bază Beefeater Dry infuzat cu portocale roșii amărui. Pe lângă aroma puternică de portocală amară se regăsesc și notele specifice ginului de ienupăr, angelica și coriandru. Este amestecul perfect pentru o băutură caldă delicioasă.

Lillet Blanc

Lillet Blanc este o băutură aperitiv pe bază de vin, alăturat unei infuzii de condimente, coji de citrice și chinină. Oferă arome de portocale glisate, miere, rășină de pin și fructe exotice cu un retro gust ușor amărui.

Lillet Rose

Lillet Rose este este o băutură aperitiv pe bază de vin, alăturat unei infuzii de condimente, coji de citrice și chinină. Oferă un buchet puternic de portocale proaspete, fructe de pădure coapte, vanilie și mirodenii delicate, cu o structură robustă.

Bucură-te de experiența creării propriului Ballantine’s 7 Old Fashioned!

Acest pachet conține:

1 Butoi Lemn, produs din stejar românesc.

1 Bax Scotch Whisky Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish

1 sticlă 700ml Sirop Caramel Sărat

1 sticlă 700ml Angostura Bitters

1 Broșură “How to make your Old Fashioned”, care conține o rețetă pentru pregătirea lichidului care urmează a fi maturat în butoi.

Cum îți prepari propriul Ballantine`s 7 Old Fashioned?

Ballantine’s 7 Bourbon Barrel

Blended scotch whisky învechit 7 ani în butoaie de stejar și odihnit pentru o scurtă perioadă de timp în butoaie de bourbon aflate la prima umplere cu whisky Scoțian. Acest proces de maturare ajută la completarea aromelor de mere roșii, fructe de livadă, flori specifice scotch whisky-ului cu note dulci de vanilie și caramel.

Pregătire Butoi

Ballantine`s 7 Bourbon Barrel Finish 0,7 L
6 sticle
Angostura Bitters
150 ml
Sirop Caramel Sărat
300 ml

Se amestecă toate ingredientele într-un vas mare după care se toarnă în butoi. După 2 săptămâni de așteptare se poate servi.

Rețetă Cocktail

Compoziție din butoi
60 ml
Coajă de portocală
1 buc

Se toarnă 60 de ml din butoi într-un pahar cu gheață. Apoi se amestecă cu lingurița circa 30 de secunde și se parfumează paharul cu o coajă de portocală, după care se savurează cu responsabilitate.

Cutie cadou din lemn, branduită manual cu logo Jameson și Zew, pentru îngrijirea bărbii.

Acest pachet conține:

1 sticlă Jameson Irish Whiskey 0,2l

1 Balsam Zew x Jameson pentru barbă 80 ml

1 Ulei nutritiv Zew x Jameson pentru barbă, 30 ml

1 Perie barbă din păr de mistreț

1 sticlă Jameson Irish Whiskey 0,2l

Triplu distilat, cu un proces de maturare foarte lung în butoaie de vin și bourbon, cu o aromă ușor florală și cu tonuri delicate și dulci de mirodenii și lemn. Gustul extrem de delicat reprezintă echilibrul perfect dintre aromele de mirodenii, nuci și vanilie cu note cherry.

Balsam Zew x Jameson pentru barbă, 80 ml

Balsamul pentru barbă, Jameson, de la Zew for men, are efect detoxifiant și antibacterian asupra pielii, lasând-o curată și fără exces de sebum sau alte impurități. Mirosul este fresh, de santal, bergamotă și lime. Uleiul vegetal de argan, de curcubita și untul de cacao conțin acizi grași nesaturați, care împiedică uscarea firului de păr, lasă pielea hidratată și conferă bărbii un aspect îngrijit. După utilizare pielea va fi catifelată și barba va fi maleabilă.

Perie barbă din păr de mistreț

Peria profesională pentru barbă este un accesoriu de toaletă indispensabil pentru bărbații cu barbă și/sau mustață. Te ajută să-ți stilizezi barba sau mustața și să eviți încurcarea firelor de păr. Îndepărtează cu delicatețe firele căzute. Te ajută la distribuirea uniformă a produselor de îngrijire pentru barbă și mustață. Aceasta este confecționată din lemn de fag, are un design ergonomic, prin forma rotunjită, iar perii nu cauzează zgârieturi la nivelul feței. De asemenea, dispune de o pernă pneumatică care oferă un masaj delicat feței. Părul de mistreț, tăiat fin, este moale și delicat cu barba ta și nu provoacă zgârieturi.

Ulei nutritiv Zew x Jameson pentru barbă, 30 ml

Formulă cu ingrediente naturale a uleiului pentru barbă Jameson întărește rădăcina firelor de păr, previne deteriorarea și stimulează creșterea acestora. Mirosul este fresh, de santal, bergamotă și lime. Uleiul nutritiv înmoaie barba, facilitează coafarea si ușurează pieptănatul. Mai mult, acesta calmează iritația și roseața de la nivelul epidermei și face pielea fină și catifelată.

Produsele participante

Absolut Original 0,7L și 1L

Absolut Ediție Limitată 0,7L

Beefeater London Dry Gin 0,7L și 1L

Beefeater Pink Strawberry 0,7L

Beefeater Blood Orange 0.7l

Jameson Original 0,7L și 1L

Jameson Black Barrel 0.7 L

Jameson Original 0.7 L + 2 pahare

Chivas Regal 12 ani 0,7L și 1L

Chivas Regal Extra 13 Oloroso Sherry Cask 0.7L

Chivas Regal 12 ani 0.7 L + 2 pahare

Ballantine’s Finest 0,7L și 1L

Ballantine`s 7 American Barrel 0.7 L

Ballantine`s Finest 0.7 L + 2 pahare

Havana Club Original 3 ani 0.7 și 1L

Havana Club Cuban Spiced 0,7L

Havana Club Cuban Spiced 0.7L + 1 pahar

Havana Club Especial 0,7L

Havana Club 7 ani 0,7L