Livrare

Livrare produse

Clientii bethehost.ro au posibilitatea de a alege intre livrarea la domiciliu prin curierat rapid si ridicarea produselor din magazinul Vanzatorului, asa cum este detaliat mai jos.

  1. Livrarea prin curierat rapid

Costul livrarii:

Costul standard al livrării prin curierat rapid al fiecărui produs comandat în parte (taxele de curierat) este de 35 lei.

Astfel, Clientul va plăti costul livrării pentru fiecare produs comandat, indiferent că mai multe produse sunt comandate prin intermediul aceleiași comenzi.

Termenul de livrare:

Livrarea comenzilor în București se va face în 24 de ore dacă acestea sunt plasate până în ora 16:00 și în 48 de ore dacă sunt plasate după ora 16:00. În restul țării, livrarea se va face în 2-7 zile lucrătoare. Comenzile vor fi livrate de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Vânzătorul nu este responsabil cu privire la eventuale întârzieri în livrare ce nu se datorează culpei sale.

Clienții care refuză primirea comenzii, din orice motiv, după ce aceasta este predată curierilor, sunt răspunzători integral de întregul cost al transportului. Astfel, refuzul primirii comenzilor se consideră un retur al acestora, iar Vânzătorul va avea obligația de a restitui Clientului prețul plătit de către acesta diminuat cu totalitatea costurilor de transport, inclusiv costurile ocazionate de returul produselor la sediul Vânzătorului.

Atunci când este cazul,  produsele comandate pot fi ridicate de Client și din magazinul fizic al Vânzătorului, Whitehorse LS, situat în județul Mureș, orașul Târgu Mureș, strada Călărașilor nr. 14, fără a se mai plăti taxe de curierat, indiferent de valoarea comenzii, doar dacă se menționează acest apect în mod expres la momentul plasării comenzii. Pentru ridicarea coletului din magazinul fizic identificat mai sus, vă rugăm să aveți la dumneavoastră actul de identitate și detaliile comenzii plasate. Pentru persoanele juridice este nevoie și de o împuternicire din partea firmei. Termenul de ridicare din magazin este de maximum 3 zile lucrătoare. În situația în care Clientul nu ridică produsele comandate în termen de 3 zile lucrătoare, Vânzătorul va considera respectiva comandă drept anulată.

Aboneaza-te la notificari si afla imediat cand lansam un concurs nou.    OK No thanks