Livrare

Clienții bethehost.ro au posibilitatea de a alege între livrarea la domiciliu prin curierat rapid, exclusiv pe teritoriul României, și ridicarea produselor din magazinul Vânzătorului, așa cum este detaliat mai jos.

Livrarea prin curierat rapid

Costul livrării: 

Livrarea comenzilor din shop este gratuită, indiferent de numarul de produse existent într-o comandă, și se poate realiza doar pe teritoriul României.

Termenul de livrare:

Livrarea comenzilor oriunde în țara se va face în termen de 3-7 zile lucrătoare. Comenzile vor fi livrate de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00. Vânzătorul nu este responsabil cu privire la eventuale întârzieri în livrare ce nu se datorează culpei sale.

Clienții care refuză primirea comenzii, din orice motiv, după ce aceasta este predată curierilor, sunt răspunzători integral de întregul cost al transportului. Astfel, refuzul primirii comenzilor se consideră un retur al acestora, iar Vânzătorul va avea obligația de a restitui Clientului prețul plătit de către acesta diminuat cu totalitatea costurilor de transport, inclusiv costurile ocazionate de returul produselor la sediul Vânzătorului.

Ridicare persoanală din magazinul Vanzătorului

Atunci când este cazul,  produsele comandate pot fi ridicate de Client și din magazinul fizic al Vânzătorului, denumit The Corner Shop, cu adresa Bulevardul Tomis nr. 80, Constanta , doar dacă se menționează acest apect în mod expres la momentul plasării comenzii. Pentru ridicarea coletului din magazinul fizic identificat mai sus, vă rugăm să aveți la dumneavoastră actul de identitate și detaliile comenzii plasate. Pentru persoanele juridice este nevoie și de o împuternicire din partea firmei. Termenul de ridicare din magazin este de maximum 3 zile lucrătoare. În situația în care Clientul nu ridică produsele comandate în termen de 3 zile lucrătoare, Vânzătorul va considera respectiva comandă drept anulată.

CONTACT: 0723 049 567 / asadocsg@gmail.com

Magazin online operat de ASADO CORNERSHOP GROUP SRL, J 13/864/2021, RO43911358

Aboneaza-te la notificari si afla imediat cand lansam un concurs nou.    OK No thanks