Chivas 12 Hiball

Ingrediente

  • 40 ml
    Chivas Regal 12
  • 150 ml
    Apă minerală
  • 1 buc
    Coajă de portocală
  • 6-7 cuburi
    Gheață
  • 5 ml
    Sirop de arțar
  • 1 st
    Sirop de arțar

Rețetă

Se umple un pahar cu gheață, după care se toarnă peste o porție de Chivas Regal 12 cu siropul de arțar și se completează cu apă minerală. Se decorează cu o felie de portocală după care se savurează cu responsabilitate.

Listă de cumpărături

  • 1 st
    Chivas Regal 12
  • 3 st
    Apă minerală 1 L
  • 1 kg
    Portocale
  • 2 buc
    Gheață pungă 2.5 kg
  • Număr porții pt o sticlă de alcool de 700 ml: 17

    Număr porții pt o sticlă de alcool de 1000 ml: 25