Pregătește-te să întâmpini colaborarea legendară: Balmain x Chivas XV! Proiectată în parteneriat cu directorul de creație Olivier Rousteing, ediția limitată se alătură Balmain Army cu un design luxos și îndrăzneț. Fii printre primii care au acces la ediția limitată!

VREAU PE LISTA DE AȘTEPTARE

BALMAIN X CHIVAS XV

Cele două case legendare și-au unit forțele pentru a crea colaborarea unică Balmain x Chivas XV. Un parteneriat construit pe fuziunea autentică între tradiție, îndrăzneală și inovație, colaborarea îmbrățișează viziunea de pionierat comună celor două case – privirea provocatoare a Balmain asupra modei, împreună cu abordarea disruptivă asupra Scotch-ului. Designul ediției limitate este o referință directă la ținutele iconice Balmain, devenind o adevarată armură pentru o noapte specială.

BLENDUL CHIVAS XV

Chivas XV este finisat selectiv în butoaie de coniac franțuzesc – ceea ce îl transformă într-un partener natural al casei de modă de lux Balmain. Chivas XV este maturat timp de 15 ani, lăsând senzația de arome fructate de sultane, scorțișoară și caramel.

VREAU PE LISTA DE AȘTEPTARE

Aboneaza-te la notificari si afla imediat cand lansam un concurs nou.    OK No thanks