Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish

Ideal pentru băutorii de scotch cât și pentru cei de bourbon, îmbinând tradiția și gustul dulce pentru că There Is No Wrong Way.

CULOARE
Auriu intens
MIROS
Mere roșii caramelizate cu un mix de miere și vanilie, acompaniate de note florale discrete.
Gust
Iz de mere roșii în combinație cu mere coapte și caramel cremos.
FINISH
Lung și dulce

Ultima inovație din portofoliul nostru, Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish este lăsat la învechit 7 ani după care este pus la odihnit în butoaie de bourbon. Astfel, am reușit să combinăm profunzimea scotch-ului cu atingerea dulce a bourbonului pentru a-ți oferi ce e mai bun din ambele lumi. Un whisky cu caracterul consacrat Ballantine’s dar cu o notă de mere caramelizate, datorită procesului de finisare in butoaie de bourbon.

Așa că, dacă ești un băutor veritabil de Scotch Whisky care cochetează cu bourbonul, sau dacă preferi bourbonul dar îți place să explorezi și lumea Scotch Whisky-ului, Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish va fi cu siguranță o alegere perfectă.

ballantines bottle
UN GUST BOGAT ÎNTR-O SERVIRE CLASICĂ
Pentru a aprecia cu adevărat bogăția gustului noului Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish, recomandăm o manieră de servire clasică, poate doar cu o coajă amăruie de portocală care să vină în completarea notelor dulci ale whisky-ului. Merită explorat și în varianta on the rocks sau chiar în combinație cu o Cola premium pentru un plus de răcorire.
VEZI MAI MULTE SUGESTII DE SERVIRE
Aboneaza-te la notificari si afla imediat cand lansam un concurs nou.    OK No thanks